Mon et Mine Media ontstond vrij natuurlijk. Wij, Ramon Snellink en Hermine Snellink-Lipke fotografeerden sinds 2006 veel diverse opdrachten. Variërend van exclusieve bruiloften tot meerdaagse evenementen en interieurshoots. We begonnen met hele diverse opdrachten, besloten ons toen te specialiseren, maar merken nu dat het creatief werkt om diverse fotografieopdrachten te doen. Denk hierbij aan zakelijke portretten, evenementenfotografie en bedrijfsreportages. Dit fotograferen inspireert ons. En dus werken we graag met diverse opdrachtgevers samen.

Onze stijl kenmerkt zich door haar heldere kleurgebruik en foto’s waarbij mensen centraal staan. De ene keer fotograferen we op de werkvloer en de andere keer maken we portretten op locatie. We hebben graag persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, zodat we werk kunnen leveren dat lang gebruikt wordt. Op social media, op websites, maar ook zeker in een fysieke printvorm.

Wanneer mensen zich op hun gemak voelen, tijdens het fotograferen, kunnen we hen zo écht mogelijk vastleggen. Op een manier die representatief is voor het bedrijf waar ze werken. Op die manier maken we een reportages die aansluit bij uw wens.

Stuur ons vooral een e-mail met uw plannen. We denken graag mee.